tisdag 23 februari 2010

London

Nästa vecka ska jag åka till London med min mamma och bror. Jag har inte varit där på över tjugo år, och förresten har jag varit väldigt lite utomlands överhuvud taget, så det ska bli väldigt spännande!

Jag vill gärna ha tips på garn- och miniatyrbutiker, så skriv en kommentar ni som vet nåt smultronställe.

2 kommentarer:

 1. Så roligt för dig! Vi var där förra sommaren (titta i mitt arkiv på juli 2009). Jag var i en liten leksaksaffär som sålde massor av miniatyrer och fick ett väldigt trevligt bemötande där. (http://www.never-never-land.co.uk/index.html). Dit kommer jag definitivt att åka igen! Garnaffärer letade jag så efter. Jag hade sett bilder från Prick Your Finger (http://www.prickyourfinger.com/) på Eldstickans blogg och tyckte affären såg så kul ut, men jag blev faktiskt besviken. En liten, liten affär och tjejen som jobbade där verkade inte så intresserad av att sälja något. Expediten på Never Neverland tipsade mig om Liberty, (http://www.liberty.co.uk/) hade en jättefin garnavdelning och John Lewis,( http://www.johnlewis.com/) hade en jättestor garn- och alltmöjligtpysselavdelning.
  Hoppas ni får en fin resa och hör av dig om du undrar något!

  SvaraRadera
 2. härligt, härligt!!!
  länge länge sen jag var i london och någon garnaffär skulle jag nog inte vet av ändå... min svärfars sambo dock hon brukar åka till london och kommer hem med massor av saker... syr underbara dockor hon... gör porslinsansikten o målar osv också... handarbetar på alla de vis.
  Antar att london verkligen är ett paradis för såna grejer
  Ha en riktigt trevlig resa!

  SvaraRadera