lördag 10 april 2010

Svart spindelsjal klar!

Min spindelsjal i svart Drops alpaka-garn blev klar i går, den blev faktiskt lite större än jag hade tänkt men det var bara bra. Väldigt vacker blev den! Jag har virkat efter det här mönstret.

9 kommentarer:

 1. Väldigt fin, och vad fint det blev med sjalen i motljus! Jag blir lite sugen på att göra en själv. Jag har bara min gröna, och den har jag jämt. Den är så skön. Det garnet är underbart skönt! Snällt att du länkade till den!

  SvaraRadera
 2. Snygg! Jag har också gkort en sjal efter det mönstret.Det är bra med stora sjalar tycker jag, så man kan svepa in sig.

  SvaraRadera
 3. Jag gillar kreativ stickning tidningen. Många olika sorters mönster. Jag är väldigt förtjust i att göra sjalar så jag har inte provat att göra så många andra mönster. Mönstret till sjalen fanns i nr 5 2009.

  SvaraRadera
 4. Ruggigt snygg! Har sneglat på det där mönstret och provvirkat en rapport men tyckt att det varit svårt.... Riktigt fin blev den!:-)

  SvaraRadera
 5. Vilken jättefin sjal du har gjort. Skulle gärna vilja virka en.Men jag har så många olika projekt igång : sockor, Pippitröja, jordgubbar .....Idag har jag bara vikt pappersfjärilar. MVH Eva

  SvaraRadera
 6. Å, så fin sjal du har virkat!

  SvaraRadera