söndag 27 september 2009

Den svarta klänningen klar!Så blev det - hur snyggt som helst och jag är väldigt stolt. Jag är glad att jag följde mönstret i början men ökade lite i axelpartiet. Udden runt halslinningen blev lagom söt och ångstrykjärnet gjorde slutfinishen.

13 kommentarer:

 1. åh ja, den blev ju hur fin som helst!
  en sån skulle t o m jag kunna ha... jag som i stort sett aldrig har något "klänning-likt" på mig... mest av praktiska skäl då... men den här var verkligen snygg

  SvaraRadera
 2. Den är ju skitsnygg! Mycket bra jobbat!

  SvaraRadera
 3. Helt fantastiskt vacker! Bra jobbat!

  SvaraRadera
 4. Woow va snygg! Var hittade du mönstret till den där?

  Mvh
  /Ewa

  SvaraRadera
 5. Den där har du gjort jättebra!!!! Den blev skitsnygg!!

  SvaraRadera
 6. Kram och tack till alla, det är så roligt att få beröm...
  Ewa undrade var jag fått mönstret ifrån och det är som jag nämnt tidigare ur en gammal bok från 1970 som heter Nytt mode att sticka och virka av Hanne Bro.

  SvaraRadera
 7. Oj, så fin. Det finns inte många mönster på virkade klänningar eller tunikor. Denna är den finaste jag har sett. Blir så nyfiken på var du har hittat detta mönster.. Fru Inez

  SvaraRadera
 8. Ursäkta, nu ser jag att du redan har berättat var mönstret finns. ibland är man lite för snabb :)

  SvaraRadera
 9. Ååå vad fin, det passar ju Aurora perfekt!

  SvaraRadera
 10. Oj oj vilken vacker klänning! Jag vill oxå ha en sådan, det betyder att jag måste lära mig att virka. Är det så att det är långsammare och svårare än stickning, eller bara lite annorlunda? Jag kan ju virka på basic nivå, typ basker men en sådan klänning, kanske gå på en liten grundkurs. Den var SUPER snygg! o så klart snygg o smal o ung modell oxå.

  SvaraRadera