söndag 20 september 2009

Qccab

Blipp undrade hur det gick med klänningen... och ja, det går sakta framåt - nu är ena ärmen påbörjad och jag har faktiskt inte kunnat låta bli att ändra i mönstret FAST det uttryckligen stod att man inte skulle göra det, dvs jag har virkat något större än vad som står. Fortsättning följer...

Jag har bytt jobb och är nu (provisoriskt) plötsligt gymnasiebibliotekarie vilket är ganska omvälvande. Tråkigt att inte ha några pysselprojekt med barnen längre. Någon bok med klassifikation Qccab (virkning) eller ens Qcca (handarbete) existerar inte i biblioteket!

6 kommentarer:

 1. Hmm nog borde gymnasisterna kunna få ha lite virkböcker? Du kanske kan försöka kuppa in Ariguami-böcker? (eller hur det nu stavas) Virkning är ju hett nu och i åldrarna 16-19 är fingerfärdigheten bättre än hos många vuxna.

  SvaraRadera
 2. Jo nog har jag funderat i samma banor Marika men du vet rektorn håller hårt i budgeten och jag tror knappast virkböcker står högst i prioritet, men kommer nån och frågar så köper jag nog in nåt ex!

  SvaraRadera
 3. Eller, kolla med slöjdlärarna om inte de har pengar över i budgeten för materialinköp! Eller sätt upp en stor skylt om att eleverna kan efterfråga böcker.

  SvaraRadera
 4. Det är lite mer utmaning när man "ändrar" litet i mönstret. Ser fram emot att se resultatet. Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Jättesnygg!Verkligen snygg att ha både till byxor och som klänning!
  Vilket jobb!
  Bra jobbat!


  Kramar Kajsa

  SvaraRadera
 6. Du är så duktig, jag också. Nu är jag kungens lilla piga, med samma glada humör som alltid.
  Jag går och går och går och går och går, och varenda gång jag går, flyttar jag något till sin rätta plats.

  min dröm är att kunna lämna en kommentar så här, kanske det funkar, kanske inte
  Jag gör mitt bästa, trala-la

  SvaraRadera