onsdag 26 maj 2010

Virkat glasögonfodral


Mina nya snygga (?) läsglasögon har fått ett virkat matchande fodral i snäckmönster som var jättekul att virka. Det blev kanske lite för brett men jag sydde dit en liten tryckknapp så de inte ramlar ut.

8 kommentarer:

 1. Snygg färg och en bra fodral :)

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Hur har du virkat mönstret?

  SvaraRadera
 3. Fint mönster, musselmönster? Jo, jag stickar den första maskan avig och den andra rät. Det syns inte i arbetet. Håller med om att mönstret har sina små brister och har fått upprepa en del.

  SvaraRadera
 4. Fattade inte riktigt det där heller men jag gör som jag brukar: Lyft första maskan, sticka ihop de andra två rätt. Dra över den lyfta maskan över den ihopstickade = 1 m kvar. PS! Ge inte upp.. :-)

  SvaraRadera
 5. Snyggt att det också var färgmatchat!

  SvaraRadera
 6. Det var lite pyssel med att hitta var man ska upprepa mönstret men efter att du stickat ut v.37 börjar du om på v.23. Alltså, du upprepar från v.23 till v.37 så många gånger du vill. Stöter du på trubbel igen så hoppas jag kunna svara. Har tittat på diagrammet till kanten och undrar lite hur jag ska få en bra övergång där...Hör av mig om den.

  SvaraRadera
 7. Visst är det roligt att man kan virka nästan vad som helst. Man får ju så många tips i bloggandet också och det här var ju ett av dom.

  Maidi

  SvaraRadera