torsdag 20 augusti 2009

Den svarta klänningen


Det mirakulösa hände att när jag monterade ihop delarna så fick dottern in huvudet i hålet, och armarna också! Vilket ju är en fördel! Det ser lite brett ut nedanför bröstvidden men jag virkar vidare i allafall, så länge jag orkar... och så länge dottern ser nöjd ut. Klänningens tyngd kommer att tynga ner och dra ut på längden sen.

7 kommentarer:

 1. Skam den som ger sig har jag hört ;)
  Ibland händer det oväntade (hm, vilken reklam?)

  SvaraRadera
 2. Det ser riktigt snyggt ut!

  SvaraRadera
 3. Hej, Jag har aldrig haft några problem när jag handlat från utlandet, men jag har alltid varit noga med att betala med kort eller via paypal. Paypal är nog det säkraste, de fungera som en mellanhand mellan köpare och säljare ungefär. Men även med visakortet direkt fungerar det smidigare (det är billigare också)

  SvaraRadera
 4. Jag tror att det kommer att bli perfekt när det får hänga lite, blöta, blocka, hänga - perfekt! Men var tog den svarta färgen vägen?

  SvaraRadera
 5. Jo den svarta färgen är kvar men kameror har en förmåga att fånga in för mycket ljus ibland. Den ser alldeles grå ut på bilden jö! Dottern provade igårkväll och faktiskt, det blir riktigt snyggt. Men lite tradigt att virka börjar det bli.

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar idé att virka en klänning. Vackert mönster! Håller tummarna för dig att du gör den klar. Man känner sig ju så stolt när man gjort klart ett projekt :)

  SvaraRadera